Tervetuloa suomalaisten laatukenkien maailmaan

Topman tuotemerkin kehitys jatkuu 

FINNUMBERTO OY:n  toimesta

www.finnumberto.fi


Topman-mallisto syntyy rakkaudesta laatuun ja luovuuteen

Kuumaa, kuivaa, kylmää ja kosteaa - vettä, lunta, jäätä, loskaa. Pohjolan ilmasto ei tunne armoa, vaan laittaa niin kengät kuin käyttäjät koville. Topman-laatukengissä tyylikäs ulkonäkö yhdistyy erinomaiseen käyttömukavuuteen kaikissa tilanteissa ja kaikkina vuodenaikoina.

Topman-kengät valmistetaan poikkeuksetta laadukkaista materiaaleista. Valmistuksessa käytämme puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa, villaa ja turkista.


 Monipuolisista mallistoistamme löydät hyvännäköiset ja istuvat kengät arkeen ja juhlaan.

Topman Smart

Topman Smart

Topman Smart on tyylitietoisen pukeutujan luottomallisto. Mallistosta löydät nuorekkaan elegantit juhla- ja kävelykengät persoonallisin maustein.

> Katso mallisto
Topman Casual

Topman Casual

Topman Casual on mallisto konstailemattomaan menoon. Mallistosta löydät rennon tyylikkäät kengät etenkin vapaa-ajan asujen seuraksi.

> Katso mallisto
Topman Classic

Topman Classic

Topman Classic on kotoisa mallisto perinteisen tyylin ystäville. Mallistosta löydät niin mukavia mokkasiineja, pyöreäkantaisia autoilukenkiä kuin erityistukevia ikivireitä klassikoita.

> Katso mallisto
Topman Outdoor

Topman Outdoor

Topman Outdoor on monipuolinen mallisto aktiiviselle ulkoilijalle ja luonnossa liikkujalle. Mallistosta löydät niin sukupolvien kestosuosikit Lapikkaat, Trek-vaelluskengät kuin eränkäyntiin ja moottorikelkkailuun suunnitellut kylmänsään erikoiskengät Talvikkaat.

> Katso mallisto